onsdag 3 november 2010

Jag massbloggar!

Gossarna har fått nya pyjamasar. Lilleman fick en hel pyjamas medan Storebror fick 2 delad. Kanintygerna känner väl alla till vid det här laget. De kommer ju från JNY. muddarna är stoff o stil, knapparna har jag beställt på Ebay o är numera en favorit framför pryms metallknappar!

Det blev även en pyjamas o en tröja i ett härligt grönt tyg med klöver på. Jag tror det kommer från myllymuksut. Rätta mig om jag har fel. Storebror fick en tröja strl 104 o lilleman fick en pyjamas strl 74. Han har hunnit bli dryga 6 månader o vill inte ligga still längre när mamma tar kort. Detta kort blev taget precis innan vi skulle byta om därför är inte knapparna i grenen knäppta. Men återigen så är det knapparna från ebay!

Fick en beställning på jeans (tack Linda & Magnus) Resultatet blev dessa härliga byxor, i strl 86/92 som jag helt ärligt hade lite svårt att skiljas från. Mudden är från den lokala tygbutiken o jeanstyget kommer nog från stoff o stil.
Anton har fått en ny höstmössa, det är iof några veckor sedan jag sydde den, men blogga ligger inte på prio 1 numera!

Den är sydd i hilcos bruna velour o fodrad men jofotex oranga tåg!

Innan vår lille gosse föddes så sydde jag det här lilla setet till honom, byxor o en omlotthoodie. Velouren kommer från Hilco o mudden från stoff o stil!
I maj föddes en flicka vid namn Svea. Det är min körledare Alma som fått en dotter. Givetvis ville jag ge henne en present som innehöll något jag sytt. Nedan ser ni vad hon fick.

först ut blev en filt som är sydd i landskapstyget från jofotex o gul velour från hilco.
Hon fick oxå en liten mössa sydd i JNY singeljersey, turkosa med vita moln. Jag sydde den egentligen till Anton men hans huvud var för stort för mössan!O sist men inte minst så blev det en body i en äppeltyg som jag bara älskar, jag vet inte vart jag köpt det o vart det kommer ifrån, men hade jag vetat så hade jag garanterat köpt mer av det. Till bodyn fick hon även ett par rosa byxor!

2 kommentarer:

OYB sa...

Wow, vad många snygga plagg!! Pyjamasarna var himla färgglada och fina! Omlottsetet gillade jag skarpt med! Och äpplebodyn.. Ja allt!!!
Äppletyget är från Stoff o Stil har jag för mig.

Lowella sa...

Superfina alla plaggen!!!
Känner igen äppeltyget men minns inte vart jag sett det. Det är verkligen fint! Kanske är från SoS som ovan skrev =)