tisdag 18 januari 2011

Kläder till grabbarna!

Mina pojkar har fått lite nya kläder. Det är inte direkt tomt i lådorna, men det är ju så roligt att sy!

Först ut är en Pyjamas strl 74 till Anton, Jag sydde den i JNY olivgröna moln. Kantband o muddar hittade jag i gömmorna!Sedan blev det en tröja i JNY härliga jersey, lila med svarta stjärnor! Den enfärgade jerseyn kommer också därifrån! Sonen gillade den skarpt, så även hans fröken på förskolan.
Och imorse tog jag detta kort, på en mycket mycket trött gosse, men han älskar sina kläder. Bilvelouren kommer från jofotex & likaså den grå mudden, tröjan är en av mina egna gamla tröjor, som jag tvättat hur mycker dom helst men som ännu ser ny ut i tyget! Applikation i form av ett hjärta i den härliga bilvelouren fick det bli.

Det var inge skoj att fålla tröjan på coverpron, det bara blev hoppstygn o trassel, jag har nog aldrig sprättat så mycket på ett o samma plagg någonsin, tillslut gav jag upp o fålla på vanliga maskinen, o det funka ju fint, men när jag är klar ser jag att det blivit massa små hål från all sprättning, så jag fick klippa bort fållen o sätta mudd nertill, vilket jag iof tyckte blev väldigt fint!

Mina pojkar har fått lite nya kläder. Det är inte direkt tomt i lådorna, men det är ju så roligt att sy!

Först ut är en Pyjamas strl 74 till Anton, Jag sydde den i JNY olivgröna moln. Kantband o muddar hittade jag i gömmorna!

Inga kommentarer: