tisdag 27 maj 2008

klänning O trekvartsbyxa


Har sytt upp ett gäng klänningar och trekvartsbyxor av eisertrikån. klänningen har fållning med tullfåll och likaså på byxan. klänningen har fått ett fyrklöver tryck. Finns från strl 74-92 och 2 i varje storlek.

torsdag 8 maj 2008

Hoodie


Ny modell av Hoodie, enkel att sy och snygg på. Skulle dock vilja ha en knapp fram i sprundet, men sprundet blev lite för kort för det! Får bli nästa gång. Denna modell av Hoodie är den som kommer ingå i min kollektion!

fler muddisar


Denna gång blev de gula muddisar, tyget räckte till 2 par. Så enklar att sy och så gosiga att ha på. Velouren har jag köpt second hand och mudden likaså!

Så fina byxor



Dessa fina byxor fick jag av Stratus, i vår klädbytesomgång. Tyvärr var jeansen för små åt min stora pojk. Men jag kortar av de sen när lillaman kan ha de i midjan! Jättefina byxor båda paren de andra är i velour och jättemjuka! TACK för dem!

Mitt klädbytespaket.





Jag sydde en linnebyxa med möjlighet att vika upp de och sätta fast med knappar och en T-shirt med tryckta elefanter på! Min mottagare var Katarina. Du kan läsa i hennes blogg vad hon tyckte om det!